maanantai 30. toukokuuta 2011

Suunnitelmia

Ihan ensiksi Oikein lämpöiset tervetulotoivotukset uusille lukijoilleni! :) Vaikka bloginpito onkin pitkälti itselle yksi keino pitää tietynlaista päiväkirjaa tekemisistään ja elämästään, niin on mukavaa että tätä "päiväkirjan" tapaista jaksatte tekin seurailla :)

Tänään on ollut vietävän kylmä ja sateinen päivä, mutta en ole antanut sen liikaa häiritä, odotan huomista auringonpaistetta ja lämpimämpää ilmaa, jota niin on luvattu :) Oikeastaan kurja keli ei olisi voinut paremmalle päivälle osua, olen tänään suunnitellut vähän Kesäyön hullutukseen tekemistä. Lankavarastoa (jota riittää vaikka pienelle pitäjälle..) on myllätty ja muutamia lankoja olen ottanut hollille, jos niistä jotain sitten syntyisi.

Ohjeita ja muita inspiksen lähteitä on tullut etsittyä ja haalittua olohuoneen nurkkaan, josta ne sitten helposti löytyvät, eikä aikaa tuhraannu niiden etsimiseen huusholllin kätköistä. Pientä listaakin tehtävistä käsitöistä kirjoittelin (minäkö??!! voi ihme!) näin en kyllä olisi älynnyt tehdä, jos en olisi ottanut vinkkiä Silmukat solmussa- blogista :) (Kiitos!)

Tämmöisiä nyt alkuun vähän mietiskelin:
*tiskirättejä
*sukat (ehkä yhdet)
*ommeltuja sydämiä
*patalappuja
*tossut
*pieniä virkattuja liinoja
*pieniä pussukoita
*laukku tai kassi jonkunlainen....
ja ettei liian helpoksi menisi niin ajattelin
*torkkupeittoa!! (koko n. 170x115 cm)

Tuo viimeisin urakka on vielä mietinnässä, arvaisiko aloittaa??? paloja tulee 40 ja reunus vielä lisäksi....Vielä ehdin yhden päivän harkita ;)1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Kivat suunnitelmat sinulla! Minäkin sain jotain jo mietittyä, hiukanko jo sormet syyhyää päästä aloittamaan :)