tiistai 14. kesäkuuta 2011

Bavarian virkkausta

Kipujen takia huonosti nukutun yön jälkeen kaipasin tänään heti aamuvarhaisella jotain piristävää tekemistä. Muistin nähneeni täällä itselleni uudenlaista virkkausta, joten sitä sitten kokeilemaan :)


Värit ovat taas vääristyneet :( vihreän sävyt ovat paljon raikkaammat luonnossa. Mutta täytyy sanoa, että vaikka mallia on suht hidasta tehdä, jäin siihen pahasti koukkuun :) Jotenkin tämä miellyttää minun silmääni :) Palanen on nyt sopivan patalapun kokoinen, mutta taidan jatkaa sitä vielä, eri väreillä :) Ehkä tyynynpäälliseksi asti... katsotaan :)
Tämä menee KYH:äilyyn myös, olenkin aloituksissa jäänyt vähän jälkeen. Täytyy vähän nyt taas kiristää tahtia.Muoksis : otin vielä toisen kuvan, tässä värit hiukan lähempänä oikeaa...Sateiset päivät ovat olleet ihan tervetulleita kovan helteen jälkeen. Hyvällä omalla tunnolla voi istahtaa sohvan nurkkaan käsityön pariin :) Tosin kamarini huutaa uudelleen järjestelyä!! Kunhan saan isännästä siirtelyapua niin eiköhän ensi viikon aikana ala tapahtua!

Kiitos kovasti kommenteista joita olette jättäneet, niitä on aina niin mukava lukea :) Ne piristävät päivääni!
Mukavaa viikon jatkoa!
.


5 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Tuo näyttää kyllä niin kivalta, että on pakko kokeilla. Näin kyllä tuon ohjeen jo aikasemminkin ja ihastelin sitä silloin. Näyttää kyllä tosi kivalta!

Pirjo kirjoitti...

Tosi kivat värit tuossa Bravarianissa sinulla =) Pitää ottaa oma koetilkku näemmä parempan tarkasteluun ja jatkaa sitä, alkaa tämä muiden saavutusten katsominen jo koukuttamaan jatkamaan omaa. Tämän KYH:n kanssa se vain pääsi jo unohtumaan.

Henna kirjoitti...

Auli: malli on tosiaan kaunis, aika työläs kyllä jos isompaa palaa tekee. Mutta kyllä maksaa vaivan :)

Pirjo: väreiksi lähtivät nyt alkuun vihreän sävyt, kun ei muuta oikein ollut.. nyt on pari kerrosta punaisen sävyjäkin jo :)Taitaa tulla tyynynpäällinen... :)
Ja on totta, että kun käy katselemassa muiden kauniita käsitöitä, innostuu itsekin monenmoisista töistä:)

Mari kirjoitti...

Hihii, eikös vaan olekin koukuttavaa ;) Tosi kivat värit olet työhön valinnut, siitähän tulee suorastaan syötävän suloinen!

Pepi kirjoitti...

Ihania juttuja olet tehnyt ☺
Nyt tiedänkin mistä tulen hakemaan inspiraatiota tarvittaessa!

Kiva kun Liisan äidin sohva löysi uuden kodin!