torstai 9. kesäkuuta 2011

Hellettä ja hullutusta

Kiitos kovasti kommenteista ja Tervetuloa uudet lukijat!! :) Kovastihan yritän saada valmista aikaan, vaan kyllä nyt taitaa tahti vähän hiipua... ainakin viikonloppuna on kovasti muuta ohjelmaa.... :) Siitä kirjoitankin sitten oman juttunsa! (ei millään malttaisi odottaa lauantaita! )Vaan kyllä nyt tarkenee! Vähän liiankin kanssa...aivot on tainneet sulaa ihan mössöksi ja juuri nyt kun pitäisi kehitellä joka päivälle uutta käsityötä...uuuh.

Jotenkin ottaa luonnon päälle laittaa kuvia keskeneräisistä töistä, vaan eipä nyt taida olla muuta mahdollisuutta :)Virkattu liina aloitettu, samoin tiskirätti...alla vielä keskeneräistä muutakin työtä joka ei kuulu hullutukseen......


Tämmöisiä kukkasiakin aloitin tekemään, vaan en yhtään tiedä mitä näistä syntyy! Voi voi.
Kukkasten ohjeen löysin Täältä. Vihreät reunukset olen säveltänyt omasta päästä...Tiskirätin sain tänä aamuna valmiiksi, Tenneseestä tehty, 3,5 puikoilla ja koukulla. Aamulla aloitin myös uuden työn, josta en huomannutkaan ottaa kuvaa... arvatkaas mitä?? No SUKAT! (tämä laitetaan kyllä helteen pehmittämien aivojen piikkiin! ei kertakaikkiaan keksinyt muuta....)

3 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Nuo liilat ja punaiset kukkaset (tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa) on ihania, onko niihin ohjetta jossain?

Pirjo kirjoitti...

Tosi kauniita kukkia =) ja minunkin oli tarkoitus kysellä ohjeen perään. Olen jo muutamaan otteeseen huomannut, että kaiman kanssa menee ajatukset yksiin aika usein!

Henna kirjoitti...

Hei Pirjot :) Laitoin linkin kukkien ohjesivulle tuohon niiden kuvan alle :)