sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Helluntaipäivän ihanuuksia

Eilinen päivä meni lähes kokonaan autossa istuessa, onneksi ilmastoidussa sellaisessa :) Kävimme hakemassa pinnasohvan, jonka bongasin Vaniljaisen blogista. Sohva on juuri sellainen, jossa pikkutyttönä olen nukkunut! Nostalgiaa... :))


Kunhan helteet hellittävät, järjestän kamarini (oman käsityö- ja askarteluhuoneeni) uuteen uskoon ja pinnasohva saa oman paikkansa :) Ei tule kyllä olemaan ihan pieni urakka...huonekalujen siirtelyä luvassa.Syy torkkupeiton tekoonkin selviää nyt teille :) Sen tuleva paikkahan on ilman muuta sohvalla ! (muutama pala vielä puuttuu......:) Ajatella, että suunnittelin peiton tekoa ja tuumasin, että kyllä sille se sohva joskus löytyy...ja kuinka ollakaan, se sohva löytyi samalla hetkellä ! On tämä blogimaailma vaan ihmeellinen :)Näistä paloista on vilahdellut kuvia jo pariinkin otteeseen. Tyynyhän niistä tulla tupsahti :) Keskustan kukan ohjeen löysin netin syövereistä, en enää muista mistä :(  Mutta muutoin palat olen kehitellyt omasta päästä. Lanka käytin Tenneseetä.Autossa istuminenhan on varsinaista hukkaan heitettyä aikaa, jos ei käsityötä ole mukana. Tämä pikkuliina valmistui matkan aikana.(kuva ei sitten halunnut kääntyä millään! äh.) Tenneseestä tämäkin. Tämä työ on mukana KYHäilyssä. Iso osa ajomatkasta meni myös kauniiden kesämaisemien ihailuun.Aurinkoista sunnuntaita Teille kaikille!

7 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Ai sinne meni se ihanus <3

Auli kirjoitti...

Nuo sohvat on niin kivoja. Miesystävällä on samanlainen mutta ihan mahdottoman kirkkaan keltainen ja samaa sarjaa sänky. Niissä on kivaa myös se säilytyslaatikko, koska sinne menee tosipaljon tavaraa. Hyvää alkavaa viikkoa!

Anneli kirjoitti...

Ihana sohva !
jJa tyyny sekä torkkupeitto sopivat hienosti siihen :))

Milukka kirjoitti...

Ihana sohva ja juuri tyyliin sopivat tyyny ja torkkupeitto ja liina!

Sara kirjoitti...

Tuohon säilytysosaan mahtuu TOSI paljon lankoja. Kokonaisuudesta tulee kyllä ihana, jos jaksat vielä vähän koukutella.

Henna kirjoitti...

Maanvaiva: Juuh, täältä sohva löysi uuden kotinsa :) Ihana on!

Auli: Kiitos! Kyllä säilytystilaa löytyy :)aika näyttää millä sohva täyttyy :)

Anneli: Kiitos! torkkupeitto on aikas urakka...pikkuhiljaa valmistuu :)

Milukka: Kiitos! En malta odottaa, että saan sohvan paikoilleen ja "päällystettyä" sen kaikella ihanalla pehmoisella :)

Sara: Kiitos! enpä ajatellutkaan, että sohvan voisi täyttää myös langoilla! mahtaisikohan kaikki lankani siihen mahtua... ;)

Liisa kirjoitti...

Oih, ihanalta näyttää sohva teillä ja tuntuisi sopivan ympäristöön täydellisesti! Vielä kun ihana torkkupeittosi valmistuu.... :)

Olen iloinen, että sohva pääsi hyvään kotiin, tuohon liittyy paljon nostalgisia muistoja minullakin, nukuinhan siinä monta vuotta lapsuuden kodissani :)

Mukavia päiviä toivotellen...

Liisa