maanantai 6. kesäkuuta 2011

Monenmoista aloitettua ja valmistunutta

Onpas ollut touhua ja tohinaa, myös ukkosia, joiden vuoksi olen ollut nettipimennossa pari päivää... :(
Kevätjuhlat on juhlittu ja kesälomat alkaneet, itsekin olen kotona sairaslomalla todennäköisesti koko kesän. Tästä johtuen on siis aikaa käsitöillekin :) Huono puoli vain se, että paikoillaan istuminen on aika tuskallista, vähän väliä on noustava liikkumaan...

Meidän isäntäkin sai juhlia. :) Hyvät kakkukahvit juotiin ja konjakit päälle :)


Ensimmäinen sukkapari ja 1.työ Kesäyön hullutukseen valmiina.Näistä tein tarkoituksella lyhytvartiset kesäsukat....ohuet ja ihanan pehmeät :)



Alunperin suunnittelin tekeväni hullutuksen aikana Ehkä yhden sukkaparin, vaan kuinkas kävikään...toisetkin sukat putkahtivat puikoilta :) 2. valmistunut työ.



Seiskaveikan punatulkkulankaa jäi sen verran, että siitä tein patalapun, kaksinkertaisella langalla, 5 koukulla ja koko langan sain loppuun, vain pieni pätkä jäi. Hullutuksen 3. valmistunut työ.



Torkkupeittoonkin olen saanut muutaman palan tehtyä, paloja pitäisi siis 40 tehdä... :) ja yhdisteleminen ja reunus....huh..saa nähdä tuleeko heinäkuun loppuun mennessä valmista.



Viides hullutustyö: Itsevärjäämästäni seiskaveikasta, perussukat. Mikä lie sukantekokärpänen minuun on nyt iskenyt?? Vaan nyt on hullutuksen kuudes päivä ja uusi työ pitäisi (taas!) tänäänkin aloitella, vaan se on kyllä jotain virkattavaa.. ehkä pieni liina?? Jota voisi tuonne ulos keinuun mennä tekemään...

Ihanaa aurinkoista kesäpäivää Teille kaikille! :)


7 kommenttia:

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Kivoja töitä!!

Tuo lanka, jota olet käyttänyt patalapuissa. Onko sinun tekemää, vai jotain valmista? Voisiko siitä tehdä isoäidin palapeiton (vai mikä sen nimi nyt onkaan)

Henna kirjoitti...

Tarkoitatko torkkupeiton palasia?, ne on tehty Novitan Tennesee-langasta :) Isohkoa peittoa niistä kaavailen, saa nähdä milloin valmistuu....

(Patalappu on siis tehty ihan valmiista seiskaveikan Punatulkkulangasta, ja toki 7-veljeksen langastakin voi tehdä ihanan palapeiton.) :)

Pirjo kirjoitti...

Sinullahan on monta valmista työtä siellä jo! Varmasti saat tuon peiton tehtyä :)
Melko hieno tuo isännänkin "todistus"! ;)

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Oli se tuo torkkupeitto. Mulla oli mennyt kuvatekstin ajatuksissa vääriin kuviin.
Kiitos tiedosta:)
Ihanan aurinkoista viikkoa sinulle!

Mari kirjoitti...

Ihanan kesäisissä väreissä syntyy sulta näitä kyhäilyjä :) Ja hirmuista tahtiakin vielä! Onnea isännälle ansiomerkistä!

Liisa kirjoitti...

Heippa!
Laitoinkin sulle meiliä äsken puusohvan tiimoilta ;)
Nyt vasta vihdoin kerkesin kurkkimaan, mitä "nimesi" takaa löytyykään ja täältähän löytyi mukavan tuntuinen blogi, jota taidankin jäädä seurailemaan!
Ihania töitä, valmiita ja keskeneräisiä, ihailen aina muiden neule- ja virkkuutöitä huokaillen, kun en itse osaa..
Mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa!
Terkuin Liisa Vaniljaisesta

Sara kirjoitti...

Hui, sulla on varsinaiset Hullut Päivät meneillään, tuotosta pukkaa ihan solkenaan. Jaksatko loppuun saakka tuolla tahdilla?
Työt ovat kyllä kauniita!